Je dromen najagen... Ben je nou hélemaal gek geworden?
11 september 2020 

Je dromen najagen... Ben je nou hélemaal gek geworden?

“Ben je nou helemaal gek geworden!”

Eerste reactie van mijn ouders toen ik vertelde dat ik na 12 jaar ontslag had genomen als docent Engels…

3 jaar eerder hoorde ik dat ik nog een jaar te leven had en had vrede gemaakt met dat idee. Aan tafel gezeten met Dela, werkte mijn bucketlist af en maakte al mijn geld op, want zinloos als je er niet meer bent.
Het liep dus anders. I survived. In plaats van blij, was ik doelloos! Moest opeens wel weer nadenken over wat ik wilde doen de komende 50 jaar.

Het was die ochtend, dat ik bedacht dat ik mijn straat survival instincten alleen maar een kwartslag hoefde te draaien om ze vóór in plaats van tégen mij te laten werken. Eén maand later verliet ik een dorp in Limburg en ging samenwonen in Amsterdam met een man die ik net 3 maanden kende en nog 500 euro op de bank.

Waarom ik je dit vertel?

Omdat:

  • Master Voetbal Plan er nooit was geweest, als ik alleen naar mijn geschoolde hersens had geluisterd.
  • Je echt niet bijna dood hoeft te gaan om dromen waar te maken.
  • Een jaar brood met pindakaas je sterk maakt.
  • Gelukkig worden soms niet simpeler is dan wat je al hebt een kwartslag te draaien.

Die man? Wasi Malik Al jaren mijn ex maar bff en zakenpartner for life!
Mijn ouders? Supertrots dat hun dochter de krant in Haarlem heeft gehaald.. ?

Samenwerking Alliance en Master Voetbal Plan

Kinderen zitten vol dromen

Voor kinderen ligt de wereld aan hun voeten, hun hoofdjes vol dromen. Wie zijn wij om ze te zeggen dat hun dromen niet uit zullen komen? Dat is aan hun. Wij kunnen ze vooral het zelfvertrouwen geven wat nodig is om later het leven te leiden dat ze graag willen.

Natuurlijk zal niet ieder voetballertje op ons veld de volgende Messi worden, en dat is ook helemaal niet onze bedoeling. Het gaat erom dat de kinderen zich goed voelen, dat ze plezier hebben. Dat ze groeien, zowel op sportief als persoonlijk vlak. We willen de kinderen zoveel zelfvertrouwen geven, zodat ze fouten durven te maken. Samen groeien door persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan.

Wil je zelf ervaren hoe de methode van Master Voetbal Plan het verschil kan maken? Vraag gratis en vrijblijvend een proefles aan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen