k ben een K*t Marokkaan
Wasi Malik
09/11/2020
2 min
2

Ik ben een K*t Marokkaan?!

09/11/2020
2 min
2

“Ik ben een K*T Marokkaan!”

Dat hoorde ik toen ik net klaar was met les geven en naar mijn auto liep.

Zonder na te denken zeg ik “K*T Marokkaan, jij? Never nooit! Jij bent die hele meneer en mooiboy.” Het wordt even stil, we kijken elkaar aan, lachen erom en groeten elkaar, net alsof we elkaar al jaren kennen.

“Waar je mee omgaat raak je mee besmet, toch?” zegt ‘ie. Ik zeg dat klopt, misschien kan ik je besmetten met wat positiviteit, hij lacht.

Kan ik iets voor je doen dat je je niet meer zo voelt?
Hij zegt lachend: “Als je een baan voor me kan fixen, ben ik de gelukkigste man op aarde.”
Ik moet lachen en ik zeg, ik heb 2 bedrijven en 1 baan, je mag mij best wat werk uit handen nemen… daar zou ik erg gelukkig van worden.

“Hij zegt OK! Wanneer kan ik beginnen?”
Ik vraag hem, waarom zou ik jou een baan gunnen? “Omdat ik bereid ben om een maand gratis te werken, te leren en in mezelf te investeren. Zodat je zeker weet dat ik de investering waard ben.” zegt hij stellig.

Je weet niet eens wat ik doe? “Maakt niet uit. Ik kies voor de persoon die het mij gunt en bereid is in me te investeren en gelooft in mij. Dat gevoel geef je mij, ik voel me voor het eerst sinds lange tijd GEEN K*T Marokkaan.”

Zie een jaar later ‘Ammar’ als gekwalificeerde trainer aan het werk.

Ammar Team Master Voetbal Plan

Zelf opgeleide trainers

Alle trainers van Master Voetbal Plan hebben hun eigen verhaal. Ze herkennen zichzelf in de kinderen die ze trainen en brengen vol passie hun kennis over, op een kindvriendelijke manier. Wij vinden het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt, zodat je kind blij en gelukkig van het veld komt na de training.

Daarom worden alle trainers door onszelf opgeleid. Daardoor vind je tijdens een training van Master Voetbal Plan alleen gekwalificeerde trainers op het veld. Trainers die zowel een voetbaltechnische als een pedagogische achtergrond hebben en precies weten hoe ze met kinderen om moeten gaan.

Daardoor voelt je kind zich veilig, dit vertrouwde gevoel zorgt ervoor dat ze fouten durven maken. En dat is precies wat we willen, want van fouten kun je leren. Misschien nog wel meer dan van iets goed doen. Ieder kind voelt zich bij ons gehoord en begrepen, omdat de trainers veel energie steken in de connectie met de kinderen.

Persoonlijke aandacht zorgt voor groei en plezier in de sport. Onze trainers zijn daarbij onmisbaar. Iedere trainer wordt daarom uitgebreid gescreend en voorzien van een VOG, hét officiële bewijs van goed gedrag. Zo weet je dat je kind in goede handen is.

Wil je ook kennismaken met onze toptrainers? Plan een gratis proefles en ontdek hoe leuk voetballen zonder prestatiedruk kan zijn.

Reacties