Directeur georganiseerde chaos

Ik zorg ervoor dat er orde komt in alle chaos! 

Mijn naam is Tulsi Leurs, trotse mede-eigenaar en Directeur Georganiseerde Chaos bij Master Voetbal Plan.

Lang geleden begon mijn werkleven als docent Engels, eentje die blijkbaar maar niet uitgeleerd raakte of misschien haar droombaan nog niet had gevonden, want in de tijd dat ik voor de klas stond studeerde ik ook af als pedagoog, sportmanager en business manager.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat jouw eerste indruk is dat ik maar niet kon kiezen wat ik later wilde worden, want wat hebben Pedagogiek en Business Management nu met elkaar te maken? En hoe bedenk je dat je Sport Management interessant vindt terwijl je al jaren Engelse les geeft aan pubers? En als zoveel verschillende dingen leuk en interessant zijn, hoe kies je dan 1 ding? 

Ik heb het mijzelf ook vaak afgevraagd hoor, en het antwoord was redelijk simpel: NIET!


null

Maar wat doe je dan eigenlijk?

De enige missing link om alles met elkaar te combineren bleek mijn zakenpartner Wasi Malik te zijn. Zijn voetbal,- marketing - en trainers skills heb ik gecombineerd met mijn, op het eerste oog zo chaotische, werkervaring, et voilá Master Voetbal Plan werd geboren. 

Ik durf best te zeggen: "de leukste voetbalschool van Amsterdam, Haarlem en omstreken”! 

De meest gestelde vraag aan mij is: Maar wat doe je dan nu eigenlijk precies?

Nou, alles dus. Behalve voetbaltraining geven. Ik zorg achter de schermen dat alles lekker loopt. Van de administratie tot het verzorgen van de pedagogiek voor de lesplannen. Dat doe ik natuurlijk niet allemaal helemaal alleen, maar ik kom wel met alles in aanraking.

Kortom, ik zorg er dus voor dat de chaos georganiseerd wordt. 

Kom ervaren hoe ik de chaos organiseer