OEPS! Niet schrikken!

Dat is mijn motto: Open, Eerlijk, Persoonlijk en Sportief.


Mijn naam is Wasi Malik, de trotse mede-eigenaar en Directeur Voetbalgeluk van Master Voetbal Plan.

Leuk dat je even kennis komt maken.  In 2010 werd ik Wereldkampioen Straatvoetbal. En toch werd ik als kind altijd als laatste gekozen: Ik kon totáál niet voetballen, pas op mijn twaalfde kwam mijn potentie er uit.


Hoe dat kwam? Ik kwam een trainer tegen die mij op een positieve manier coachte. Eentje die mij met humor en liefde terechtwees en vooral de dingen die ik wel kon benadrukte. 


Vanaf mijn zestiende heb ik jarenlang op hoog niveau op straat, in de zaal en op het veld gevoetbald in Nederlandse en buitenlandse competities, talloze boeken en artikelen gelezen, video’s bekeken, en cursussen, trainingen en seminars gevolgd.null

Als Directeur Voetbalgeluk ben ik bij Master Voetbal Plan verantwoordelijk voor het voetbalgeluk van jouw kind.

Dat betekent dat wij inzetten op gezien en gehoord worden, het geven van positieve aandacht, plezier en zelfvertrouwen.

Speciaal voor jouw kind hebben wij unieke voetbalbijlessen ontwikkeld. Het is ons doel om je kind spelenderwijs een boost te geven op persoonlijk- en sportief vlak. Dat doen wij door voetbal te gebruiken als middel, in plaats van als doel. Dat je kind vanzelf een betere voetballer wordt is leuk meegenomen, toch? 

Tevens ben ik het vaste aanspreekpunt voor ouderszodat jullie altijd weten bij wie jullie terecht kunnen met vragen en feedback. Mocht je jouw kind aanmelden voor een proefles, dan zal ik samen met jullie een dag uitzoeken die jullie het beste uitkomt.
Dus wie weet spreken we elkaar snel weer!

Leuk om een keer een balletje te trappen met mij?