Waarom voetbalbijles

Zonder prestatiedruk leren voetballen

Voetbalbijles is de perfecte aanvulling op voetballen bij de vereniging

Vertel mij meer
Voetbal van je kind laten houden

Hoe wij de bal van je kind laten houden?

Jij, als betrokken ouder, wilt je kind gelukkig zien. Je wilt dat je kind gezien en gehoord wordt en de aandacht krijgt die hij of zij verdient. 

De term ‘specialiseren’ bestaat niet voor niets. 

Wij zijn gespecialiseerd in spelenderwijs leren voetballen.

Te vaak zien ouders hun kind worstelen met prestatiedruk

Sommige kinderen zijn maanden en soms jarenlang alleen maar bezig om het selectieteam van een vereniging te halen. En al die tijd hebben ze nog nooit echt plezier gehad in de trainingen. Dat is toch zonde? 

Trainers Master Voetbal Plan

Bij ons is ieder kind #10!

Master Voetbal Plan is tegenwoordig onmisbaar voor elk kind dat beter wil leren voetballen, maar ook plezier wil hebben zonder prestatiedruk.

Onze trainingen zijn geen luxeartikel, maar een middel om de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van jouw kind een boost te geven.

Je kind zou namelijk iedere training vooruitgang moeten boeken.  

Master Voetbal Plan haalt het beste uit je kind en het maakt ons niet uit of dat beste een 5 of een 8 is.

Ons doel is om met onze unieke voetbalbijlessen een totaaloplossing te bieden die ieder kind het gevoel geeft dat hij of zij een 10 is. 

In 3 stappen een gelukkig kind :

Voetballen vanuit de basis

1. Relatie

Vanuit de basis, in de basis.

We beginnen met het opbouwen van de relatie met de trainers en met de andere spelers.

Leer voetballen met plezier

2. Relevantie

Unieke voetbalbijlessen die hét 

verschil maken. We maken op spelende wijze een technisch betere voetballer van je kind.

Leer voetballen in vertrouwde omgeving

3. Vertrouwen

Voetballen in een veilige en 

vertrouwde omgeving. Wanneer je kind zich veilig voelt kan het zichzelf zijn en durft fouten te maken.

Onze unieke methode laat je kind stralen op het veld

Teamspeler voetbalbijles

1. Vanuit de basis, in de basis

Starten in de basis, welke speler droomt daar nu niet van? Maar om die droom werkelijkheid te laten worden vinden wij   beginnen mét de basis   veel belangrijker. Bij ons betekent dat het opbouwen van de relatie van je kind met de trainers en met de andere spelers. 

Natuurlijk is voetbal uiteindelijk een teamsport, maar hoe functioneer je binnen een team als je nog niet eens weet wat je zelf allemaal kunt? Daarom besteden wij veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van je kind en leren de vaardigheden die nodig zijn om een teamspeler te worden, op het veld en daarbuiten.

Voetbalschool voor kinderen

2. Unieke voetbal-bijlessen die hét verschil maken

We horen het je al denken.. Voetbal is toch voetbal? Nee dus. 

Ons unieke voetbalprogramma bestaat uit een combinatie van veld-, zaal- en straatvoetbaloefeningen die van jouw kind op spelende wijze een technisch betere voetballer maken. Eentje die weet wanneer hij zijn nieuwe skills op het veld kan toepassen met rendement. Klinkt allemaal heel ingewikkeld en in sommige gevallen onhaalbaar misschien, maar je kind merkt hier niks van. 


Wij zorgen ervoor dat je kind het gevoel krijgt lekker buiten te spelen. Onze oefeningen zijn geschikt voor iedereen   ongeacht het voetbalniveau.  Onze voetballessen zijn voorzien van een vaste structuur en opbouw in moeilijkheidsgraad. Je kind raakt bij ons nooit uitgespeeld of uitgeleerd.

Wij doen er alles aan om hem optimaal te laten scoren op het veld en om van je kind de beste voetballer te maken die hij kan zijn, ongeacht talent of niveau. Maar of dat beste nu een 5 of een 8 is, maakt bij ons helemaal niks uit. 


Mooi verhaal? Liever eens zelf komen kijken?
Trainer voetbal bijles

3. Een veilige en vertrouwde omgeving

Wij zien jouw kind graag blij en gelukkig. Wij zijn van mening dat dat alleen kan wanneer je kind zich veilig voelt om zichzelf te kunnen zijn en fouten durft te maken. Onze gekwalificeerde trainers hebben allemaal zowel een voetbaltechnische als een pedagogische achtergrond en worden daarnaast ook nog eens door onszelf opgeleid.   

Zij weten heel goed  een connectie te maken met de kinderen  in hun groep en zijn erop getraind ieder kind te zien, te horen en individueel aan te spreken op een manier die bij jouw kind past. Het spreekt voor zich dat wij zo goed als mogelijk onze trainers screenen en ervoor zorgdragen dat zij zijn voorzien van een VOG, hét officiële bewijs van goed gedrag. 

Wil je ook kennismaken met één van onze toptrainers?

Ervaringen

Start met voetballen met plezier

Klaar voor de start?

Master Voetbal Plan is het meest complete voetbalbijles programma om je kind razendsnel te zien groeien op persoonlijk- en voetbalvlak. Ongeacht het startniveau!

Enkele voordelen van Master Voetbal Plan:

  • Geen wachtlijst, direct starten 
  • Gekwalificeerde trainers
  • Geen prestatiedruk
  • Unieke voetbalbijlessen
  • Laagdrempelig
  • Groei automatisch mee met updates en ontwikkelingen

Klinkt goed? Ervaren is veel leuker!

Eindelijk voetballen zonder prestatiedruk? Kom kennismaken!