Xavi - Levensles op het voetbalveld
11 september 2020 

Xavi - Levensles op het voetbalveld

“Gefeliciteerd met uw nieuwe baby!”

Xavi rent naar mij toe en geeft mij een cadeautje.
Het is een zelf gemaakt armbandje voor onze nieuwste aanwinst in onze MVP family, mijn prachtige zoontje Safan.
Dankjewel voor het mooie kado Xavi. Ik weet zeker dat Safan hier heel blij mee zal zijn.

Tijdens de trainingen loop ik altijd tussen de groepen door om kinderen extra aandacht te geven en de trainers te ondersteunen waar nodig. Na de training komt Xavi naar mij toe en zegt:

“Wasi weet je dat ik mijn eigen business heb?
Ik zeg nee, vertel? Die armband wat ik u heb gegeven verkoop ik normaal gesproken voor €1,-. Ik zeg en die heb jij zelf gemaakt en mij helemaal gratis gegeven? Maar als je alles gratis weggeeft dan heb je straks geen business meer. Daar maak ik mij geen zorgen over trainer, want wat je geeft krijg je ook terug! zegt hij met een grote glimlach.”

Levensles op het voetbalveld

Kippenvel. Ik ben zo trots op hem. Waarom?
Xavi is een jongen van bijna 9 jaar die van ver komt. Hij is slechthorend en ook nog klein voor zijn leeftijd.
Hierdoor voelt hij zich vaak onbegrepen en werd vroeger gepest.

Nu staat hij zo positief in het leven dat hij durft te doen, durft fouten te maken en durft te geven. Een jongen als Xavi is de reden waarom ik doe wat ik doe. Omdat kinderen zoals hij, mij inspireren en motiveren als mens en ondernemer om te blijven doen, fouten durven te maken en vooral te blijven geven.

In overleg met mijn zakenpartner Tulsi Leurs hebben we besloten de business van Xavi een boost te geven.
We hebben voor al onze kids en trainers armbandjes besteld bij Xavi. Het werkt echt! Wat je geeft, krijg je terug.

Xavi, jij snapt het en jij komt er wel!

Voetbalschool met plezier

Groeien op sportief én persoonlijk vlak

Bovenstaand verhaal is het mooiste cadeau wat Xavi mij kon geven. De groei die deze jongen heeft doorgemaakt, daar doe ik het voor. Natuurlijk komen de kinderen bij een voetbalschool om in de eerste plaats beter te leren voetballen, maar ze maken ongemerkt een gigantische persoonlijke groei door. Daar is Xavi een prachtig voorbeeld van.

Samen groeien door persoonlijke aandacht te geven, dat is waar wij bij Master Voetbal Plan voor staan. Wat de kinderen leren op het veld, helpt ze ook verder in de rest van hun leven.
Zelf ervaren en de sfeer komen proeven? Vraag een gratis proefles aan en kom kennismaken!

Over de schrijver
Reactie plaatsen